Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Vodafone Hat Sahipleri İçin Önemli Gelişme

Vodafone hat sahipleri için açıklama geldi! Faturalara yansıyacak Vodafone hat sahiplerini yakından ilgilendiren haber geldi. Müşterilere hizmet kalitesini artırmak için çalışmalara devam ederken son olarak da inovatif ödeme çözümleri sunduğu belirtildi.

Yayın Tarihi: 13.08.2023 17:37
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Vodafone Hat Sahipleri İçin Önemli Gelişme

Vodafone hat sahipleri için açıklama geldi!

Faturalara yansıyacak Vodafone hat sahiplerini yakından ilgilendiren haber geldi. Müşterilere hizmet kalitesini artırmak için çalışmalara devam ederken son olarak da inovatif ödeme çözümleri sunduğu belirtildi.

Vodafone Mobil Ödemede faturalara yansıtılan QR kodla ödeme imkanı sunacağını bildirerek Vodafone hat sahiplerine duyuruda bulundu.

Vodafone’un son inovasyonuyla birlikte Vodafone Mobil Ödeme müşterileri, faturaya yansıtarak yaptıkları ödemelerde bayilerdeki QR kodla kişisel dijital asistan TOBi üzerinden kod satışına yönlendiriliyor. Vodafone müşterileri bayide yer alan QR kodu okutmalarında sonra dijital asistan olan TOBİ'nin onları yönlendirmesiyle alışveriş deneyimlerine başlayacak. İlk adımda, kendilerine sunulan dijital üyelik veya oyun kodu seçeneklerinden dilediğini seçtiğinde Vodafone’un iş ortağı üzerinden ödeme sayfasına yönlendirilecek.

Daha sonra Satın Al’a tıklayıp kişisel bilgilerini dolduran müşteriler, telefonlarına gelen doğrulama şifresini girerek ödeme işlemini tamamlayacak. Vodafone Mobil Ödeme ile faturalarına yansıtarak yapılan satın alım sonrasında Vodafone iş ortağı üzerinden harcama yapanlar, alt limitsiz 50 TL’lik fatura indirimi kazanacak.

Müşteriler, hediye TL tutarını aynı gün içinde faturasında görüntüleyebilecek.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, “Son yaptığımız inovasyonla da Vodafone Mobil Ödeme çözümümüzle faturalı hatlar için harcama tutarını faturaya yansıtarak, faturasız hatlar için ise harcama tutarını bakiyeden düşerek alışveriş yapma imkanı sağlıyoruz.

Dijital Abonelik, Oyun ve Uygulama Mağazası alışverişlerinin yanı sıra e-ticaret platformumuz Her Şey Yanımda’da yapılan harcamaları müşterilerimizin faturasına yansıtma veya ön ödemeli hatlarında bakiyeden düşme imkanı sunuyoruz. Bu yeni iş birliğimizle birlikte müşterilerimiz bayilerimizdeki QR kodu okuttuklarında, dijital asistanımız TOBi’nin yönlendirmesi sayesinde oyun kodu veya dijital abonelik kodu satın alımlarını Vodafone faturalarına yansıtarak ödeyebilecek.”