Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

WhatsApp, Android Kullanıcıları İçin Yeni Arayüz Tasarımını Test Ediyor

WhatsApp, Android kullanıcıları için yeni arayüz tasarımını test ediyor. Yıllardır aynı olan tasarımını değiştiren WhatsApp, Android kullanıcılarına iOS versiyonuna benzer bir ana sayfa görünümü sunacak.

Yayın Tarihi: 05.05.2023 00:34
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

WhatsApp, Android Kullanıcıları İçin Yeni Arayüz Tasarımını Test Ediyor

WhatsApp Yeni Arayüz Tasarımı İle Geliyor

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcıların oldukça işine yarayacak yeni özellikler üzerinde çalışıyor. Windows, Android ve iOS platformlarında sürekli testler gerçekleştiren WhatsApp, şimdi de yıllardır aynı olan tasarımını değiştiriyor. WhatsApp yeni tasarımdan ilk görseller geldi Android kullanıcıları, tıpkı iOS kullanıcılarında olduğu gibi yeni bir ana sayfa görünümüne sahip olacak. Artık kullanıcılar, yeni sohbet veya uygulamanın bir başka bölümüne gitmek için en alt kısma yerleştirilen menüleri kullanabilecek.

Android Kullanıcıları Yeni Arayüzü Deneyebilir

WhatsApp'ın Android kullanıcılarına sunulacak yeni arayüzü, Android 2.23.8.4 Beta sürümüyle birlikte bazı kullanıcılar için yayınlanmaya başladı. Güncellemenin, kısa süre içinde kararlı sürüme gelerek tüm kullanıcılara açılması bekleniyor.

Android Kullanıcıları Yenilik İstiyordu

Android cihaz sahipleri son birkaç yıldır uygulamanın tasarımının yenilenmesini talep ediyordu. Kullanıcılar özellikle iOS'teki arayüzün Android versiyonunda da kullanılmasını istiyorlardı. Geri bildirimleri dikkate alan şirket buna kayıtsız kalmamış görünüyor. Yeni arayüz şu anda bazı beta test kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor. Tüm Android kullanıcılarına ne zaman ulaşacağı henüz belli değil. Genellikle testler birkaç hafta içinde tamamlanıyor. Bu yüzden çok fazla beklememiz gerekmeyecek.