Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

WhatsApp, E-posta Doğrulama Özelliğini Test Ediyor

WhatsApp, e-posta doğrulama özelliğini test ediyor. Böylelikle iki adımlı doğrulama işlevi yalnızca telefon numaralarıyla sınırlı kalmayacak. WhatsApp, yeni bir e-posta doğrulama işlevi geliştiriliyor. Özellikle, kullanıcılara e-posta adresleri onaylandıktan sonra WhatsApp hesaplarına erişmeleri için ek bir yol sunulacak. Kaydedilen e-posta adresleri gizlilik önlemi açısından diğer kullanıcılar tarafından görüntülenemeyecek. Birçok kullanıcı SMS yoluyla 6 haneli kodu alamadıkları için WhatsApp'a giriş yapamamaktan şikayetçi. Bu özellik, bu kullanıcıların hesaplarına erişemedikleri durumlarda bile erişmelerine yardımcı olacaktır. E-posta doğrulama özelliği henüz geliştirme aşamasında ve uygulamanın gelecekteki bir güncellemesinde herkes için kullanıma sunulacak.

Yayın Tarihi: 01.09.2023 13:54
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

WhatsApp, E-posta Doğrulama Özelliğini Test Ediyor

WhatsApp, e-posta doğrulama özelliğini test ediyor.

Böylelikle iki adımlı doğrulama işlevi yalnızca telefon numaralarıyla sınırlı kalmayacak. WhatsApp, yeni bir e-posta doğrulama işlevi geliştiriliyor.

Özellikle, kullanıcılara e-posta adresleri onaylandıktan sonra WhatsApp hesaplarına erişmeleri için ek bir yol sunulacak.

Kaydedilen e-posta adresleri gizlilik önlemi açısından diğer kullanıcılar tarafından görüntülenemeyecek. Birçok kullanıcı SMS yoluyla 6 haneli kodu alamadıkları için WhatsApp'a giriş yapamamaktan şikayetçi.

Bu özellik, bu kullanıcıların hesaplarına erişemedikleri durumlarda bile erişmelerine yardımcı olacaktır.

E-posta doğrulama özelliği henüz geliştirme aşamasında ve uygulamanın gelecekteki bir güncellemesinde herkes için kullanıma sunulacak.