Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

WhatsApp'a Yeni Özellik Geliyor: Kanallar

WhatsApp, Kanallar özelliğiyle birlikte birçok yeniliği kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Kanallar, müşterilerle iletişim kurmayı amaçlayan işletmeler ya da ilgili taraflara bilgi yayınlamak isteyen devlet ve özel kuruluşlar için biçilmiş kaftan.

Yayın Tarihi: 13.05.2023 12:45
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

WhatsApp'a Yeni Özellik Geliyor: Kanallar

WhatsApp Güncelleniyor: Kanallar Özelliği Geliyor

WhatsApp, internet üzerinden mesajlaşma ve grup sohbetlerinin olabildiğince kullanışlı hale gelmesinde büyük rol oynamakta. Bununla birlikte iletişim ihtiyaçları da gelişiyor. Telegram ise uzun zamandır Kanallar özelliğine sahip olmasına rağmen WhatsApp'ın popülerliğini yakalayamadı. Zira WhatsApp, bu sefer de Kanallar özelliğini kendi bünyesine eklemek için çalışmalara başladı.

WhatsApp Beta Güncellemesiyle Gelen Yenilikler

Android 2.23.10.14 için WhatsApp beta güncellemesiyle yenilikler geliyor. Yakında sunulacak kanallar özelliğiyle birlikte piyasaya sürülmesi planlanan farklı özellikler bulunuyor. Kanallar doğrulanabilir ve yeşil onay işareti simgesiyle işaretlenir olacak. Ancak, doğrulama talep etme süreci belirsizliğini koruyor. Kanal adının hemen altında takipçi sayısı bilgisi yer alacak. WhatsApp, kanallardan alınan mesajlar için bildirimler üzerinde kullanıcı kontrolünü geliştirmeyi amaçlıyor böylece kanal başlığında sessize alma kısayolu olacak. Bir kanalı takip eden kişilerin doğru sayısı, kanal bilgi ekranında bulunabilecek. Kanal herkesin keşfetmesine ve paylaşılan içeriği görüntülemesine izin verecek şekilde herkese açık olarak ayarlanabilir.

Kanallar'ın Özellikleri

Kanallar, müşterilerle iletişim kurmayı amaçlayan işletmeler ya da ilgili taraflara bilgi yayınlamak isteyen devlet ve özel kuruluşlar için biçilmiş kaftan. Kanallar'ın, WhatsApp'ın kararlı sürümünde resmi olarak kullanıma sunulmasını merakla bekliyoruz.