Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

WhatsApp'ta Otomatik Oynayan GIF'ler Dönemi Başlıyor

WhatsApp, mesajlaşma uygulamasına yeni bir özellik daha ekliyor. Artık GIF'ler otomatik olarak oynatılacak. Android için WhatsApp beta'nın en son güncellemesiyle birlikte kullanıma sunulan bu özellik, yakında daha fazla kişiye yayılacak.

Yayın Tarihi: 05.05.2023 03:43
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

WhatsApp'ta Otomatik Oynayan GIF'ler Dönemi Başlıyor

WhatsApp'ta Otomatik Oynayan GIF'ler Dönemi Başlıyor

WhatsApp, mesajlaşma uygulamasına yeni bir özellik daha ekliyor. Artık GIF'ler otomatik olarak oynatılacak. Android için WhatsApp beta'nın en son güncellemesiyle birlikte kullanıma sunulan bu özellik, yakında daha fazla kişiye yayılacak. Önceden animasyonu oynatmak için GIF'e dokunmak gerekiyordu. Yeni güncellemeyle birlikte kullanıcılar artık GIF'leri otomatik olarak oynatabilecekler.

WhatsApp Kendi Kendine Oynayan GIF Dönemi Başlıyor

WhatsApp, mesajlaşma uygulamasında kullanıcı deneyimini geliştirmek için sürekli olarak güncellemeler yapıyor. Son güncellemeyle birlikte GIF'ler otomatik olarak oynatılabilecek. Öncesinde gönderilen GIF'leri oynatmak için görsele dokunmak gerekiyordu. Ancak artık GIF'ler otomatik olarak oynayacak. Sohbet sayfası açıldığında ya da kaydırıldığında GIF'ler otomatik olarak oynatılacak.

WhatsApp'tan Yeni Güncelleme

WhatsApp, kullanıcıların mesajlaşma deneyimini daha iyi hale getirmek için sürekli olarak güncellemeler yapıyor. Kendi kendine oynayan GIF'ler de bu güncellemelerden biri. Bu özellik, genel kullanıcı deneyimini geliştirmek ve daha iyi hale getirmek için sunulan özelliklerden biri. Tam sürüm güncellemenin ilerleyen zamanlarda tüm Android kullanıcılarının beğenisine sunulması planlanıyor.