Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Wilma Elles, İkinci Kez Anne Oldu

Ünlü oyuncu Wilma Elles, ikinci kez anne oldu. Yıllar önce Türk vatandaşlığı alan Elles, eşi Mehmet Şah Çelik ile birlikte yaşıyor. Çift, kızları Tiara Manolya'ya kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Elles, daha önce Kerem Göğüş ile evlenmiş ve iki çocuk sahibi olmuştu. İkinci evliliğini avukat Mehmet Şah Çelik ile yapan Elles, üçüncü kez anne olacağını duyurdu. Kızının adını Tiara Manolya koydu.

Yayın Tarihi: 08.10.2023 22:07
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Wilma Elles, İkinci Kez Anne Oldu

Hepimizin 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinin Caroline'i olarak tanıdığı ünlü oyuncu Wilma Elles, uzun süredir ekranlardan uzak bildiğiniz gibi.

Yıllar önce Türk vatandaşlığı alan Elles, ülkemizde eşi Mehmet Şah Çelik ile yaşamaya devam ediyor.

İkili bugün kızları Tiara Manolya'ya kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Almanya doğumlu olan Elles, 2008 yılına kadar yurt dışında sürdürdüğü kariyerini daha sonrasında Türkiye'de sürdürme kararı almıştı.

İlk evliliğini 2014 yılında Kerem Göğüş ile gerçekleştiren Wilma Elles, 2019 yılında sonlandırdığı evliliğinden Milat ve Melodi adında iki çocuk sahibi olmuştu.

2022 yılında bir süredir aşk yaşadığı avukat Mehmet Şah Çelik ile evlenme kararı alan Wilma Elles, İzmir'de düzenledikleri 20 kişilik bir nikah töreni ile dünyaevine girmişti.

İkiz çocukları Milat ve Melodi'ye kardeş beklediklerini ve çok heyecanlı olduklarını paylaşan Wilma Elles, minik bebeğine 'Büyük bir aşkla bekliyoruz seni' demişti.

5 Ekim'de kucağına aldığı kızının fotoğraflarını bugün paylaşan Wilma Elles, kızının adının Tiara Manolya olduğunu da söyledi.

Yayınlandığı döneme damgasını vuran 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde 'Caroline' karakterine hayat veren Ünlü oyuncu Wilma Elles, bir süredir birlikte olduğu avukat Mehmet Şah Çelik ile bir yıl önce evlendi.

İkinci kez evlenen iki çocuk annesi Wilma Elles, üçüncü kez anne olacağını sosyal medyadan duyurmuştu.

ÜNLÜ ÇİFTTEN SEVİNDİREN HABER!

Ünlü çiftten bugün sevindiren haber geldi.

ÜÇÜNCÜ KEZ ANNE OLDU!

Wilma Elles üçüncü kez anne oldu.

KIZININ YÜZÜNÜ DE GÖSTERDİ

ABD'de doğum yapan ünlü oyuncu ailesiyle poz verirken bebeğinin yüzünü de göstermeyi ihmal etmedi.

İSMİNİ AÇIKLADILAR

Ünlü çift kız bebeklerinin ismini 'Tiara Manolya' koydu.

SOSYAL MEDYADA BEĞENİ YAĞMURU

Sosyal medyada paylaşımlarıyla söz ettirdi.

Ünlü oyuncuya beğeni yağdı.

Yayınlandığı döneme damgasını vuran 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde 'Caroline' karakteriyle ününe ün katan Wilma Elles, bir süredir birlikte olduğu avukat Mehmet Şah Çelik ile evlendi.

Mutlu birliktelikleri olan çiftten bugün sevindiren haber geldi.

İkinci kez evlenen iki çocuk annesi Wilma Elles, üçüncü kez anne olacağını duyurdu.

Mutluluğunu sosyal medyadan duyuran ünlü oyuncu, 7 aylık hamile olduğunu açıkladı.

Fotoğrafın altına ise, 'Herkese Iyi Bayramlar! Her zaman - ama özellikle Bayramlarda ailenin önemi ön plana çıkıyor... Güçlü bir aile hayatın bütün zorlukları aşmanızı sağlıyor ve sevinci kat kat katlıyor... Ailemizi inşallah büyüteceğimiz, Milat & Melodi' ye kardeş beklediğimiz için -- bu mucizeyi yaşadığımız için çok müteşekkiriz. Çok seviniyoruz... Melodi & Milat & Mehmet Şah & ben çok heyecanlıyız. Büyük bir aşkla bekliyoruz seni...

Yayınlandığı döneme damgasını vuran 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde hayat verdiği 'Caroline' karakteriyle ünlenen Wilma Elles, bir süredir birlikte olduğu avukat Mehmet Şah Çelik ile nikah masasına oturdu.

36 yaşındaki güzel, bir süredir birlikte olduğu Avukat Mehmet Şah Çelik ile verdikleri pozu, kalp ve nazar boncuğu emojileriyle birlikte Instagram hesabından paylaşıp, ilişkisini takipçilerine duyurmuştu.

Ünlü oyuncu Wilma Elles'ten mutlu bir haber geldi.

Elles, ikinci kez evlendi.

Bir ömür mutluluğa 'evet' diyen ikili sade bir nikah tercih etti.

İşte Wilma Elles'in nikah kareleri...

İzmir'de gerçekleşen 20 kişilik nikah törenine Wilma Elles'in ikizleri de katıldı.