Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yalçın Çakır'ın Son Hali Şaşırttı

Flash TV'de program sunan Yalçın Çakır'ın son hali sosyal medyada büyük ilgi gördü. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Yalçın Abi'nin yaşlanmış hali herkesi şaşırttı.

Yayın Tarihi: 02.11.2023 18:29
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Yalçın Çakır'ın Son Hali Şaşırttı

Flash TV'de Sunduğu Programlarla Hafızalara Kazınan Yalçın Abi

Flash TV'de ilgiyle izlenen Düzlem Ayna, Yüzyüze, Flaş Ekip, Evlat Acısı, Evlat Hasreti, Acı Umut, Buna da Şükür, Yalan Yok, Yalan Testi, Yalçın Çakır ile Yüzleşme, Aradakiler, İş Peşinde ve Pozitif Reality gibi birçok programın sunucusu olarak tanınan Yalçın Çakır, aradan yıllar geçmesine rağmen eski videolarıyla gündem olmaya devam ediyor.

Yaşlandırma Tekniği ve Yalan Topu Testi

Kullandıkları özel bir yaşlandırma tekniğiyle 14 yıldır kayıp bir kişiyi arayan Yalçın Abi'nin programına katılan herkes sosyal medyada gündem oluyordu. Yaşlandırma tekniğine ek olarak Melek Subaşı'nın yalan söyleyip söylemediğini anlamak için Yalan Topu testini de başarıyla kullanan Yalçın Çakır programları izleyicinin çok özlediği yapımlar arasında yer alıyor.

Bodrum'a Yerleşti

2017'de Beyaz TV'de program yapmaya başlayan Yalçın Çakır bir süre sonra ayrılıp ailesiyle beraber Bodrum'a yerleşti. Burada Gümüşlükspor'da spor muhabirliği yapan Yalçın Çakır sosyal medyada sık sık karelerini paylaşıyor.

Yalçın Çakır'ın Son Hali

Yalçın Abi'nin son hali ise herkesi şaşırttı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Yalçın Çakır'ın yaşlanmış hali, sosyal medyada büyük ilgi gördü.