Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yalı Çapkını Hattuç Hala'nın Gençliği: Şerif Sezer'in Eski Fotoğrafı Gündem Oldu

Yalı Çapkını dizisinde Hattuç Hala karakterini canlandıran Şerif Sezer'in gençlik fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncunun gençliği sevenleri tarafından merak ediliyordu. Ayrıca Şerif Sezer'in Tarık Akan'ın başrolünde oynadığı Yol filminde de rol aldığı ortaya çıktı.

Yayın Tarihi: 06.05.2023 21:06
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Yalı Çapkını Hattuç Hala'nın Gençliği: Şerif Sezer'in Eski Fotoğrafı Gündem Oldu

Yalı Çapkını'nın Hattuç Hala'sı Şerif Sezer'in Gençliği Ortaya Çıktı

Star TV'nin cuma akşamlarına damga vuran dizisi Yalı Çapkını, oyuncu kadrosuyla da adından söz ettiriyor. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı dizide, usta oyuncu Şerif Sezer de rol alıyor. "Hattuç Hala" karakterini canlandıran Şerif Sezer, performansıyla göz dolduruyor. Yıllarını sinema-dizi sektörüne adamış olan usta oyuncu Sezer, şimdilerde 76 yaşında. Gençlik hali Asmalı Konak, Çemberimde Gül Oya, Beyaz Gelincik, Babam ve Oğlum, Lale Devri, Karagül, Benim Adım Melek, Yüzleşme gibi yapımlarda oynayan Şerif Sezer, yıllar önceki haliyle merak konusu oldu. Sevenleri tarafından gençliği merak edilen Şerif Sezer'in fotoğraf karesi gündeme geldi. Endamı ve alımıyla güzellik abidesi olduğu görülen Sezer, görenleri büyüledi. İşte Yalı Çapkını Hattuç Hala'nın gençliği...

Şerif Sezer'in Yol Filmindeki Rolü

Ekranların reytinglerde zirve dizisi Yalı Çapkını'nda Hattuç Hala karakterine hayat veren Şerif Sezer, ortaya çıkan gençlik fotoğraflarıyla görenleri hayran bıraktı. 76 yaşındaki Sezer'in gençlik hali sosyal medyada gündem oldu. Meğer ünlü oyuncu kült bir filmde de rol almış. İşte Yalı Çapkını'nın Hattuç Hala'sı Şerif Sezer'in gençliği ve rol aldığı o film... Şerif Sezer meğer Tarık Akan'ın başrolünde oynadığı Yol filminde yer almış.