Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yalı Çapkını'nın Mert Ramazan Demir'i Avustralya'da ikizi çıktı

Yalı Çapkını'nın Mert Ramazan Demir'i Avustralya'da ikizi Josh Heuston ile benzerlikleri dikkat çekiyor. Özel hayatı ve kariyeri hakkında detaylar da paylaşılan makalede Afra Saraçoğlu ile olan ilişkisi de yer alıyor.

Yayın Tarihi: 07.05.2023 17:26
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Yalı Çapkını'nın Mert Ramazan Demir'i Avustralya'da ikizi çıktı

Mert Ramazan Demir'in Yeteneği ve Benzerliği

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını ile yıldızını parlatan yakışıklı oyuncu Mert Ramazan Demir, yeteneği ve karizmasıyla dikkat çekiyor. Dizide Ferit karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir, genç kızların sevgilisi haline geldi. Magazinin gözü kulağı üstünde olan Mert Ramazan Demir’in hayranları, Avustralya’da ikizini buldu. Kaşı gözü aynı Avustralya'nın Euphoria'sı olarak anılan Heartbreak High adlı diziyle adından söz ettiren Josh Heuston ile Mert Ramazan Demir'in benzerlikleri dikkat çekti. Daha önce Thor: Love and Thunder filminde de görünen 18 Kasım 1996 doğumlu model ve oyuncu, Netflix dizisi Heartbreak High ile şu sıralar dünya çapında tanınıyor. Görenler, 'kaşlar bile aynı' yorumunda bulundu.

Mert Ramazan Demir'in Kariyeri ve Özel Hayatı

Ufo, Öğretmen, Ölüm Zamanı, Şahmaran gibi projelerde yer alan Mert Ramazan Demir, şimdilerde Yalı Çapkını dizisiyle kariyerinin en parlak dönemlerini yaşıyor. Yalı Çapkını'nın popüler oyuncusu Mert Ramazan Demir, genç kızları peşinden sürüklüyor. Karizmasıyla dikkat çeken yetenekli oyuncu, her adımıyla adından söz ettirmeyi başarıyor. Mert Ramazan Demir'in hayranları, Avustralya'da ikizini buldu. Şimdilerde ise Mert Ramazan Demir'e birebir benzeyen yabancı bir oyuncu gündem olmasına sebep oldu. Mert Ramazan Demir sosyal medyada Avustralyalı yıldız Josh Heuston'a benzetildi. Avustralya'nın Euphoria'sı olarak anılan Heartbreak High adlı diziyle adından söz ettiren Josh Heuston ile Mert Ramazan Demir'in benzerlikleri dikkat çekiyor. Daha önce Thor: Love and Thunder filminde de görünen 18 Kasım 1996 doğumlu model ve oyuncu, Netflix dizisi Heartbreak High ile şu sıralar dünya çapında tanınıyor. Josh Heuston Avustralyalı olarak bilinse de aslen Sri Lankalı. Afra Saraçoğlu ile büyük bir uyum tutturan ve başarılı oyunculuğu ile övgüleri toplayan Mert Ramazan Demir'in yıllar önceki hali hayal kırıklığı oldu. Bir dönem uzun saçlarıyla ekranlarda boy gösteren Mert Ramazan Demir'in değişimi muhteşem olmuş. Mert Ramazan Demir'in henüz keşfedilmeden önce Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde figüranlık yapmış. Öte yandan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in sevgili oldukları ileri sürülmüştü. Uzun yıllardır arkadaş olan ikilinin, önceki gün birlikte Urla'ya tatile gitmesi de aşk iddiasını bir kez daha alevlendirmişti. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu, Ramazan Bayramı'nı fırsat bilerek birlikte tatile çıktı. Demir, Instagramdan orman manzarasıyla bir paylaşım yaparak kalp emojisi koydu. Saraçoğlu ise aynı yerde doğa manzarasına karşı verdiği pozları yayınladı. İkilinin aynı yerden paylaşım yapması dikkatinden kaçmadı. Tatile çıktıkları için ilişki yaşadıkları haberleriyle bir kez daha gündem olan ikili, yaptıkları açıklamada 'Urla'ya birkaç arkadaş beraber gittik. Sevgili değil, daha önce de söylediğimiz gibi çok iyi anlaşan iş arkadaşıyız' ifadelerini kullandı. Son olarak Bilal Özbilge, aşk yaşadıklarını her fırsatta yalanlayan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in Urla'da aynı otelde, aynı odada kaldıklarını iddia etti. Öte yandan Yalı Çapkını'nda ikinci bir aşk vakası daha çıktı. Yalı Çapkını dizisinde 'Gülgün' ve 'Orhan' karakterlerine hayat veren Gözde Kansu ve Emre Altuğ'un aşk yaşadığı öne sürüldü. Geçtiğimiz günlerde 54 yaşına basan yakışıklı oyuncu ve aynı zamanda şarkıcının sahnesindeki sarmaş dolaş halleri aşk dedikodularını alevlendirdi.