Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yapay Zeka İle Atatürk Fotoğrafı Yenilendi

Son dönemde yapay zeka teknolojisi hızla yayılmaya devam ediyor. Birçok sektörde kullanılmaya başlayan yapay zeka, geçmişte yaşayan ve tarihte önemli işlere imza atmış kişilerin fotoğraflarının yenilenmiş çizimleri ile büyük ilgi görüyor. Bir sosyal medya kullanıcısı tarafından yapılan çalışmada, Mustafa Kemal Atatürk'ün yüz çizgileri ve vücut ölçülerini bugünkü kıyafetlere uyarlayarak çizildiği yenilenmiş fotoğraf büyük beğeni topladı.

Yayın Tarihi: 16.06.2023 02:56
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Yapay Zeka İle Atatürk Fotoğrafı Yenilendi

Yapay Zeka İle Atatürk Fotoğrafı

Son dönemde yapay zeka teknolojisi hızla yayılmaya devam ediyor. Birçok sektörde kullanılmaya başlayan yapay zeka, geleceğin en önemli teknolojik hamlelerinden biri olacak. Yapay zeka teknolojisi ile geçmişte yaşayan ve tarihte önemli işlere imza atmış kişilerin fotoğraflarının yenilenmiş çizimleri büyük ilgi görüyor. Bu kapsamda Cumhuriyet'in kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün görseli de yenilendi.

Büyük Beğeni Topladı

Bir sosyal medya kullanıcısı tarafından yapılan çalışmada, Mustafa Kemal Atatürk'ün yüz çizgileri ve vücut ölçülerini bugünkü kıyafetlere uyarlayarak çizildi. Söz konusu fotoğraf büyük beğeni topladı.

İşte o fotoğraf:
Atatürk Yenilenmiş Fotoğrafı

Tags: Yapay Zeka, Atatürk, Fotoğraf, Sosyal Medya