Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yapı Kredi, Türkiye'nin En İyi Nakit Yönetimi Bankası Seçildi

Yapı Kredi, Euromoney'in araştırmasında üst üste onuncu kez 'Türkiye'nin En İyi Nakit Yönetimi Bankası' unvanını aldı.

Yayın Tarihi: 19.10.2024 10:45
Güncelleme Tarihi: 19.10.2024 10:45

Yapı Kredi, Türkiye'nin En İyi Nakit Yönetimi Bankası Seçildi

Yapı Kredi, Nakit Yönetiminde Zirveye Yerleşti

Yapı Kredi, dünya çapında tanınan finans yayınlarından Euromoney tarafından gerçekleştirilen araştırmada, müşteri oylarıyla "Türkiye'nin En İyi Nakit Yönetimi Bankası" unvanına üst üste onuncu kez layık görüldü.

Euromoney Araştırması ve Başarılar

Banka, nakit yönetimi alanında üç farklı kategoride birinci olarak önemli bir başarı elde etti. Bu kategoriler; nakit yönetimi müşteri hizmetleri, nakit yönetimi ürünleri ve nakit yönetimi teknolojisi olarak belirlendi.

Cahit Erdoğan'ın Açıklamaları

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Cahit Erdoğan, müşteri oylarıyla elde edilen bu ödüllerin, bankanın çalışma azmini artırdığını vurguladı. Erdoğan, "Müşterilerimizi dinleyerek onların ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştirmeye öncelik veriyoruz" dedi.

Erdoğan, ayrıca şu ifadeleri kullandı: "Yapı Kredi olarak hedefimiz kusursuz bir müşteri deneyimi sunmak ve sürdürülebilir müşteri memnuniyetini sağlamak. Deneyimli ve yenilikçi nakit yönetimi ekiplerimiz, tedarik zincirindeki tüm paydaşlara katma değerli hizmetler sunmayı öncelikli hedefi olarak belirlemiştir."

Dijitalleşmede Öncü Yaklaşımlar

Bankanın dijitalleşme alanında öncü ürün ve hizmetleri ile müşterilerine sunduğu çözümler, nakit akışlarını ve tedarik zinciri yönetimlerini en verimli şekilde gerçekleştirmelerini sağlamaktadır.

Erdoğan son olarak, "Bu prestijli araştırmada onuncu kez Türkiye'nin En İyi Nakit Yönetimi Bankası seçilmekten gurur duyuyoruz. Başarılarımız, daha iyisini başarmak için bizlere motivasyon veriyor ve müşterilerimizi en iyi çözümlerle desteklemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Bankadan yapılan açıklamada, Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Cahit Erdoğan'ın...

Bankadan yapılan açıklamada, Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Cahit Erdoğan'ın değerlendirmelerine yer verildi.