Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yargı dizisindeki Laçin'in gerçek hayatı: Nilgün Türksever ve eşi Altuğ Görgü

Yargı dizisindeki Laçin rolüyle tanınan Nilgün Türksever'in hayatı ve eşi Altuğ Görgü hakkında merak edilenler. Ayrıca diğer ünlü isimlerin eşleri ve sevgilileri de listeleniyor.

Yayın Tarihi: 09.05.2023 09:02
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Yargı dizisindeki Laçin'in gerçek hayatı: Nilgün Türksever ve eşi Altuğ Görgü

Yargı dizisinde Nilgün Türksever

Uğur Polat'ın canlandırdığı Yekta karakterinin eşi Laçin rolüyle izleyici karşısına çıkan Nilgün Türksever'in hayatı merak konusu oldu.

Nilgün Türksever kimdir?

2005 yılında Bursa Büyük Şehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'na oyuncu olarak katıldı. Şehir Tiyatrosu tarafından düzenlenen kurslarda eğitmen olarak görev aldı. Eğitim çalışmalarını farklı yaş gruplarına yönelik Yaratıcı Drama çalışmaları ile sürdürmektedir. 2006-2007 sezonunda Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunda oyuncu olarak görev aldı.

Nilgün Türksever'in eşi kim?

Ünlü oyuncu Nilgün Türksever'in eşi Altuğ Görgü'dür.

Diğer ünlü isimlerin eşleri ve sevgilileri

Ebru Özkan, Emir Benderlioğlu, Tolga Mendİ, Zafer Ergin, Alma Terzİç, Murat Saraçoğlu, Ozan Akbaba, Necip Memİlİ, Nazan Kesal, Yunus Emre Yıldırımer, Senan Kara, Serhat Tutumluer, Bırkan Sokullu, Alina Boz, Berk Atan, Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Gökhan Türkmen, Yalçın Hafızoğlu, Seda Bakan, Özge Özder, Özge Yağız, Serdar Özer, Timuçin Esen, Özgür Ozan, Mesut Akusta, Şebnem Bozoklu, Taner Ölmez, Ragıp Savaş, Fikret Kuşkan, Muray Aygen, Aslı Elmas, Erkan Petekkaya, Engin Hepileri, Erkan Kolçak Köstendil, Erhan Alpay, Burcu Biricik ve daha fazlası...