Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yaşamak Güzel Şey Film Detayları

Yaşamak Güzel Şey filmi, Müfit'in acı bir gerçeği öğrenmesi sonucu sıra dışı bir kahramana dönüşmesini konu alıyor. Etrafındaki herkesten sürekli azar işiten, kimsenin ciddiye almadığı Müfit, yaşadığı şanssız bir olayın ardından içinde bulunduğu hayatı ve dayatılan sistemi sorgulayınca, hayatta göremediği birçok güzelliği keşfetmeye, yaşamdan tat almaya başlar.

Yayın Tarihi: 30.10.2023 21:15
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Yaşamak Güzel Şey Film Detayları

Yaşamak Güzel Şey Filmi

Yaşamak Güzel Şey filminin yönetmen ve senaristliğini Müfit Can Saçıntı üstlenmiştir. Yapımcılığını da Tahir Çonka ile birlikte Müfit Can Saçıntı yürütüyor.

Film Konusu

Müfit’in acı bir gerçeği öğrenmesi sonucu sıra dışı bir kahramana dönüşmesini konu alıyor. Etrafındaki herkesten sürekli azar işiten, kimsenin ciddiye almadığı Müfit, yaşadığı şanssız bir olayın ardından içinde bulunduğu hayatı ve dayatılan sistemi sorgulayınca, hayatta göremediği birçok güzelliği keşfetmeye, yaşamdan tat almaya başlar.

Oyuncular

Müfit Can Saçıntı - Müfit
Yasemin Çonka - Çiğdem
Günay Karacaoğlu - Özlem
Merve Hazer - Duru
Fulden Akyürek - Genel Müdür
Mina Bahar Süer - Sekreter
Ali Çoban - Otobüs Şöförü
Özgür Şahbaz - Bursin
Hakan Dülger - Kerem
Nihan Tarhan - Ceren
Cenan Çamyurdu - Çiğdem'in müdürü

Çekim Yeri

Yaşamak Güzel Şey'in çekimleri İstanbul'un farklı noktalarında yapıldı. Çekimlerin bir bölümü de İstanbul'da Atatürk Arboretumu‘nda gerçekleştirildi.