Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yeni Samsung Galaxy Z Serisi Teknosa'da Kullanıcılarla Buluştu

Teknosa, Samsung'un yeni Galaxy Z Serisi akıllı telefonlarını tanıtım kampanyasıyla kullanıcılarla buluşturdu.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 10:58
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 10:58

Yeni Samsung Galaxy Z Serisi Teknosa'da Kullanıcılarla Buluştu

Samsung'un Yeni Galaxy Z Serisi Teknosa Mağazalarında

Teknosa, Samsung'un heyecan verici yeni Galaxy Z Serisi akıllı telefonlarını Türkiye genelindeki mağazalarında satışa sundu. Yapılan açıklamaya göre, bu tanıtım için özel kampanyalar hazırlanmış durumda.

Kampanyalar ve Hediye Ürünler

Bu kampanya dahilinde, Galaxy Z Fold6 modeli 8,000 TL'lik takas desteği ve hediye olarak kalemli kılıf ile birlikte kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Diğer bir model olan Galaxy Z Flip6 ise 5,000 TL'lik takas desteği ve yüzüklü kılıf hediyesi ile temin edilebiliyor.

Deneyimleme Fırsatı

Kullanıcılar, Samsung'un yapay zeka teknolojileriyle güçlendirilmiş yeni Galaxy Z Serisi akıllı telefonlarını, Teknosa'nın 64 ildeki yaklaşık 190 mağazasında yakından deneyimleme fırsatına sahip oluyor.

Öne Çıkan Özellikler

Galaxy Z Serisi, özellikle Galaxy Z Fold'un geniş ekranı ve Galaxy Z Flip'in "FlexWindow" ile ikonik "FlexMode" özellikleri sayesinde kullanıcıların yapay zeka yeteneklerini etkili bir şekilde deneyimlemelerini sağlıyor. Samsung'un geliştirdiği Galaxy AI, bu katlanabilir telefonların güç ve dayanıklılığına katkıda bulunarak yeni bir iletişim, üretkenlik ve yaratıcılık çağının kapılarını aralıyor.

Uzun Süreli Güncellemeler

Samsung, Galaxy Z Serisi için 7 yıl boyunca güvenlik güncellemeleri ve 7 nesil boyunca işletim sistemi güncellemeleri garantisi verirken, kullanıcıların bu yeni teknolojiye uzun vadeli erişimlerini güvence altına alıyor.

Renk Seçenekleri ve Satış Tarihleri

Galaxy Z Fold6 modelinin gümüş, pembe ve lacivert renkleri mevcutken, Galaxy Z Flip6 modeli, gümüş, sarı, mavi ve mint yeşili seçenekleriyle sunuluyor. Yeni Galaxy Z Serisi, 28 Temmuz’a kadar tanıtım kampanyası da dahil olmak üzere tüm Teknosa mağazalarında kullanıcılarla buluşacak.