Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yeniden Refah Partisi Gümüşhane'de Büyümeye Devam Ediyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla, Gümüşhane'deki buluşmasında teşkilatlarının büyüklüğünü vurguladı.

Yayın Tarihi: 27.09.2024 21:48
Güncelleme Tarihi: 27.09.2024 21:48

Yeniden Refah Partisi Gümüşhane'de Büyümeye Devam Ediyor

Mehmet Aşıla Gümüşhane'de Partililerle Bir Araya Geldi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, Gümüşhane il başkanlığında partililerle buluştu. Burada yaptığı konuşmasında yeni bir parti olarak geçmişlerinin 55 yıla dayandığını belirten Aşıla, "Yeniden Refah Partisi olarak yakında 6. yılımızı dolduracağız. Kısa süre içerisinde Türkiye genelinde 81 il ve 922 ilçede teşkilatlar kurarak büyük bir ilerleme kaydettik," şeklinde ifade etti.

Teşkilat Çalışmalarına Devam

Aşıla, Gümüşhane'nin kendileri için önemli bir yer olduğunu vurguladı. Teşkilat çalışmalarının sürdüğünü aktaran Aşıla, partinin büyümeye devam edeceğini belirtti.

İsrail’in Saldırılarına Tepki

Ayrıca, Aşıla, İsrail'in Filistin üzerindeki saldırılarına da tepki gösterdi. "İsrail şu anda pervasızca Lübnan'ı bombalıyor. Bu saldırılar, bölgemizdeki toprakların paylaşılması adına yapılan bir girişimdir," diyerek uluslararası durumu değerlendirdi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, partisinin...

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, partisinin Gümüşhane il başkanlığını ziyaret etti.