Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yerli Savunma Sanayisi Yazılım Çözümleri BOĞAÇ ve SALVO Sahada

Yerli savunma sanayisi şirketi MilSOFT, BOĞAÇ ve SALVO gibi yazılım çözümleriyle insansız araçların etkin ve güvenli şekilde görev yapmasını sağlıyor. Şirketin yöneticileri tarafından düzenlenen basın toplantısında, gelecek 5 yıl için iddialı hedefler paylaşıldı.

Yayın Tarihi: 02.11.2023 20:44
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Yerli Savunma Sanayisi Yazılım Çözümleri BOĞAÇ ve SALVO Sahada

Yerli ve Milli Yazılım Çözümleri BOĞAÇ ve SALVO

Yerli ve milli Türk savunma sanayisi bünyesinde geliştirilen yazılım çözümleri BOĞAÇ ve SALVO gibi insansız araç çözümlerinin etkin ve güvenli şekilde görev yapmasına katkı sunuyor. İLK MÜŞTERİ KATAR! TÜRKİYE YAPILAMAYANI YAPTISistem entegrasyonu ve yazılım geliştirme görevleri üstelenen MilSOFT'un 25. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla şirket merkezinde yöneticilerin katılımıyla basın toplantısı düzenlendi.

İlk Müşteri Katar

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı iştiraki ve MilSOFT'un hissedarı SSTEK'in Genel Müdürü Ahmet Çağrı Özer, Başkanlığın sektördeki ekosistemin gelişimini önemsediğini ve SSTEK aracılığıyla MilSOFT'a ortak olarak bu alandaki faaliyetlere güçlü bir destek verdiğini söyledi.

Yazılım Çözümleri İnsansız Araçlarla Sahaya Çıkıyor

MilSOFT Genel Müdürü Mustafa Özçelik, şirket faaliyetlerine yönelik yaptığı sunumda, yenilikçi teknoloji yatırımları, stratejik insan kaynağı ve kurumsal yönetim, sürekli iyileşen organizasyon, uçtan uca çözüm yaklaşımı ve işbirliğiyle ihracat odaklı büyüme unsurlarının stratejilerinin temelini oluşturduğunu dile getirdi.

Gelecek 5 Yıl İçin İddialı Hedefler

Bulut teknolojileri, yapay zeka ve siber güvenlik gibi alanlarda MilSOFT isminin daha fazla duyulacağını vurgulayan Özçelik, geleceğin harekat ortamına uygun çözümler sunacaklarını bildirdi. Özçelik, ayrıca entegre lojistik destek uygulamalarının sivil alana taşınması ve stratejik işbirliklerinin artırılması hedeflerini paylaştı.