Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yeşim Salkım'ın Seçim Açıklamaları ve İsrail-Filistin Protestoları Hakkındaki İfadeleri

Yeşim Salkım'ın seçimlerle ilgili açıklamaları ve İsrail-Filistin protestoları hakkındaki ifadeleri gündemde.

Yayın Tarihi: 19.10.2023 13:01
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Yeşim Salkım'ın Seçim Açıklamaları ve İsrail-Filistin Protestoları Hakkındaki İfadeleri

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesinde açıklamalarıyla dikkat çeken Yeşim Salkım seçimlerden aylar sonra bir paylaşımda bulundu.

Sosyal medyada girdiği polemiklerle adından söz ettiren Yeşim Salkım, Ekrem İmamoğlu'nun 29 Ekim için hazırlanan kutlamalara çıkacak isimleri duyurduğu paylaşımı kendi hesabından paylaştı. 'KAÇMADIM ÜLKEMDEN...' Şimdi bana laf söyleyenler bakın bakalım hiçbir CHP belediyesinde konserim var mı?' diyerek isyan etti. Yeşim Salkım paylaşımın devamında şunları söyledi: 'Hani yalakayım ya ben kardeşim ben sosyal devlete inanan gerçek Atatürkçü bir kadınım sadece, hiç kimseye yalakalık yapmadım hiç bilmem anlatabildim mi? Bu yıllardır böyle hiçbir partinin büyük konserlerinde olmadım hiç ara sıra 2 laf edip sonra kaçmadım ülkemden. Beni sakın diğerleriyle kıyaslamayın sakın.'

İsrail Filistin Savaşı'nda uluslararası kamuoyunun en çok tepki verdiği gelişme, İsrail Ordusu'nun hastane saldırısıydı.

Dünya çapında İsrail konsoloslukları üzerinde dev protestolar düzenlendi. Ülkemizde de gerçekleşen protestolar için de farklı iddialar gündeme geldi. Protestoları başlattığı öne sürülen Furkan Bölükbaşı hakkında Yeşim Salkım'ın kullandığı küfür olay oldu.