Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

YouTube Fenomeni Tanner Cook'un Taciz Şakası Tepkiyle Karşılaştı

ABD’de YouTube üzerinden içerik yayınlayan Tanner Cook isimli 21 yaşındaki adamın yaptığı son şaka kan dondurdu. Cook, hiç tanımadığı bir adamı kameralar önünde taciz ederken görülüyor. Bir kurye olarak çalışan Colie, kendisini “eşek şakası” yapmaya çalışan Cook’tan korumaya çalışırken çıkardığı tabanca ile vuruyor. Colie bina içinde silah kullanmakla suçlanırken, talihsiz adam kendisini savunduğunu söyledi. Olaydan sonra Cook hastaneye kaldırıldı. Cook olaydan sonra birkaç gün yoğun bakımda kalırken, sağlığına kavuştuğu belirtildi.

Yayın Tarihi: 02.10.2023 15:51
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

YouTube Fenomeni Tanner Cook'un Taciz Şakası Tepkiyle Karşılaştı

ABD’de YouTube üzerinden içerik yayınlayan Tanner Cook isimli 21 yaşındaki adamın yaptığı son şaka kan dondurdu…

2 Nisan’da Virginia’daki bir AVM’de çekilen görüntülerde Cook, hiç tanımadığı bir adamı kameralar önünde taciz ederken görülüyor. AVM içindeki bir restorandan paket yemeğini alıp çıkmaya çalışan Alan Colie isimli adamın üzerine yürüyen ve taciz eden Cook birkaç dakika sonra hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşıyor.

Bir kurye olarak çalışan Colie, kendisini “eşek şakası” yapmaya çalışan Cook’tan korumaya çalışırken çıkardığı tabanca ile vuruyor. Göğsünün alt kısmından vurulan Cook hastaneye kaldırılırken AVM içinde ateş eden Colie’ye hemen müdahale etti. Gözaltına alınan Colie, önceki gün hakim karşısına çıktı.

Vurulma anı kameralara böyle yansıdı.

Colie bina içinde silah kullanmakla suçlanırken, talihsiz adam kendisini savunduğunu söyledi. Video görüntüleri de yayınlanınca Colie’nin masumiyeti tescillendi. Colie’nin avukatı, “Müvekkilim kendisinden çok daha uzun boylu ve yapılı olan Cook tarafından taciz edildi ve sadece YouTube kanalı daha çok izlensin diye tahrik edildi” dedi.

Olaydan sonra Cook hastaneye kaldırıldı.

Cook olaydan sonra birkaç gün yoğun bakımda kalırken, sağlığına kavuştuğu belirtildi. Cook’un karaciğer ve midesinin hasar gördüğü kaydedildi. Mahkemeye çıkan Cook, “Ben onun korktuğunu ya da rahatsız olduğunu anlamadım” dedi.

Cook, yanlış bir şey yapmadığını iddia etti.

Sokakta tanımadığı insanlarla “sokak röportajı” tarzında içerikler yapan Cook, insanları tahrik edip kızdırarak onların tepkilerini yayınlıyor.