Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yürek Çıkmazı 23. Bölüm Full İzle TRT1 Canlı İzle Linki

Yürek Çıkmazı dizisinin 23. bölüm özeti ve izleme linki. Yürek Çıkmazı oyuncuları hakkında bilgi.

Yayın Tarihi: 10.05.2023 02:06
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Yürek Çıkmazı 23. Bölüm Full İzle TRT1 Canlı İzle Linki

Yürek Çıkmazı 23. Bölüm Özeti

Görelilerin Ali Fuat'ın kızının yaşadığını öğrenmiş olmaları Halil'in planlarını alt üst eder. Halil'in işi şimdi çok daha zordur, iki hayati meselesi olmuştur artık. Ali Fuat'ın masumiyetini ispatlamaya çalışırken, Görelilerin Zeynep'in varlığından haberdar olmalarını da engellemek zorundadır. Zeynep'in hayatı için endişelenen Halil, en büyük düşmanlarından birinin yardımını istemek zorunda kalacaktır. Tüm bunlar yetmezmiş gibi Caner'i de Zeynep'ten tamamen uzaklaştırmanın bir yolunu bulmaya girişir. Zeynep ise Kader meselesine yoğunlaşmıştır. Her ne kadar Halil'den uzak durmaya çalışsa da Kader'le ilgili yaşanan gelişmeler ikilinin tekrar bir araya gelmesini kaçınılmaz hale getirir. Babasının evliliğini bir türlü hazmedemeyen Feride'nin tavırları Kıvanç'ın ondan şüphelenmesine sebep olur. Kıvanç karısının eve dönmesinin arkasında başka bir niyet olduğunu düşünmeye başlar. Yılmaz, Birsen ve Seray üzerindeki yoğun baskısını arttırır. Torunu Seray'ı evlendirme kararının ailesindeki tüm dengeleri alt üst edeceğinden habersizdir. Birsen hayatında ilk kez babasına karşı gelir ve asla geri adım atmaya niyeti yoktur. 'Eğer Cennet çocuklarıyla evden ayrılıp kendi yolunu çizseydi' sorusunun cevabını şimdi Birsen verecektir.

Yürek Çıkmazı 23. Bölüm İzleme Linki

Yürek Çıkmazı dizisi 23. bölümüyle 9 Mayıs 2023 Salı günü TRT1 ekranlarında yayınlanacak. Dizinin son bölümünü izleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler yoğun olarak Yürek Çıkmazı 23. bölüm full canlı izle şeklinde araştırmalarına devam ediyor. Dizinin son bölümünü TRT1 yayın akışı saatlerinde televizyonda izleyemeyenler ve internet üzerinden izlemek isteyenler yoğun olarak Yürek Çıkmazı 23. bölüm full izle, canlı izle ekranı sorgulanıyor. İşte Yürek Çıkmazı TRT1 canlı izle linki.

Yürek Çıkmazı Dizisi Hakkında Bilgi

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin üstlendiği ve başrollerini Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu ve Mesut Akusta'nın paylaştığı Yürek Çıkmazı dizisi TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Dizinin tüm bölümlerini izlemek için de ayrıca bir link paylaşılmıştır.

Yürek Çıkmazı Oyuncuları

Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Cemal Toktaş, Rozet Hubeş, Özlem Ulukan, Timur Ölkebaş, Mesut Akusta, Eylül Ersöz, Bihter Dinçel, Erhan Alpay, Güler Ökten, Alp Akar, Aydan Şener, Dilara Aksüyek.