Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ziraat Bankası Ortak Konut Kredisi Kampanyası

Ziraat Bankası, ortak konut kredisi kampanyasıyla ev sahibi olmak isteyenlere 7.860 TL taksitle 1 milyon lira kredi imkanı sunuyor. Kampanya, en az 2 en fazla 5 kişiyle ortak kredi kullanma imkanı sağlıyor. Aylık taksit tutarı kişi başı 7.860 TL olarak belirlenmiştir. Başvuru için düzenli geliri olan kişilerin Ziraat Bankası müşterisi olması gerekmektedir.

Yayın Tarihi: 03.11.2023 18:53
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Ziraat Bankası Ortak Konut Kredisi Kampanyası

Ziraat Bankası 7.860 TL taksitle 1 milyon lira konut kredisi verecek!

Kredi çekerek ev sahibi olmak isteyen kişiler son dönemde yükselen konut kredisi faiz oranları nedeniyle zorlanırken Ziraat Bankası soruna çare olacak kredi kampanyasını başlattı.

Ziraat Bankası Ortak Konut Kredisi Kampanyası Nedir, Nasıl Başvuru Yapılır?

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası müşterilerine yönelik yeni kampanyasını duyurdu. Düzenlenen kampanyada "Ortak Konut Kredimize hemen başvurun, birden çok kişinin gelir beyanıyla yüksek tutarlarda taksitleri kolayca ödeme imkânlarından yararlanın" diyerek en az 2 en fazla 5 kişi ile ortak kredi kullanılabileceğini açıkladı.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Hesaplama Tablosu! 1 Milyon TL Kredinin Aylık Taksit Tutarı Ne Kadar, Kaç TL?

Düzenlenen kampanya kapsamında 1 milyon liranın konut kredisi taksit tutarı 120 ay vadeli kredi paketinde 39 bin 2023 TL olarak gerçekleşecek. Ancak kredi paketini 5 kişinin ortak çekmesi durumunda aylık taksit tutarı düşecek ve kişi başı 7 bin 860 TL olarak gerçekleşecek.

Ziraat Bankası Duyurdu!

Sigortalı olarak bir iş yerinde çalışıyorsanız, Banka sizlere bazı şartlar sunuyor. Bankadan kredi alacak kişilerin öncelikli olarak banka kredi notuna göre işlem yapacağı için banka kredi skoruna bakılacak. 1100 ve üzerinde kredi puanı olan herkes bu kredi kampanyasından faydalanabilecektir. Ayrıca son çalıştığınız iş yerinde 6 aydır sigorta primlerinizin yatıyor olması durumunda da kredi kullanabilirsiniz. Emekli olarak bu kredi kampanyasına katılacak kişiler, Maaş müşterisi olması durumunda aldıkları maaşın 11 katına kadar kredi alabilirler. Emekli maaşınızı taşıdıktan sonra bankanın mobil uygulamasını kullanarak başvuru yapabilir veya banka şubelerine giderek de bu işlemlerden yararlanarak kredi alabilirsiniz. Emekli maaş hesaplarınız üzerinden kredi alacak kişiler, 3 ay ertelemeli olarak bu kredileri alabileceklerdir. Emekli maaşlarınıza özel olarak hazırlanan bu kredilerde 11 katından da yüksek ödemeler Ziraat bankası tarafından verilmektedir.