Ziraat Bankası ve SGK Emeklilere Özel Kredi ve Borç Silme Fırsatı

Ziraat Bankası ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emeklilerin finansal sorunlarını hafifletmek ve yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla yeni düzenlemeler ve özel kampanyalar sunuyor. SGK tarafından yapılan yeni düzenleme ile birlikte, Sosyal Sigortalar Kurumu ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarının yanı sıra bir kereye mahsus olmak üzere 125 bin TL'ye kadar olan borçları silinecek. Ziraat Bankası ise müşterilerine finansal ihtiyaçlarını karşılamak için özel kampanyalar sunmaktadır. İhtiyaç kredisi kampanyası kapsamında, Ziraat Bankası müşterilerine ödeme ertelemeli kredi imkanı sağlamaktadır.

Ziraat Bankası ve SGK Emeklilere Özel Kredi ve Borç Silme Fırsatı

Ziraat Bankası ve SGK Emeklilere Özel Kredi ve Borç Silme Fırsatı

Ziraat Bankası ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emeklilerin finansal sorunlarını hafifletmek ve yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla yeni düzenlemeler ve özel kampanyalar sunuyor.

Borç Silme Fırsatı

SGK tarafından yapılan yeni düzenleme ile birlikte, Sosyal Sigortalar Kurumu ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarının yanı sıra bir kereye mahsus olmak üzere 125 bin TL'ye kadar olan borçları silinecek. Emeklilerin bu düzenlemeden faydalanabilmesi için borçlarının bulunması ve vadesinin dolmuş olması gerekmektedir. Borçlar taksitlendirilmişse, taksitlerin düzenli olarak ödenmesi durumunda da borç silme avantajından yararlanılabilecektir. Ancak, borçlar faizleriyle birlikte silineceği için emeklilere tek seferde ödeme yapmaları önerilmektedir.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Ziraat Bankası ise müşterilerine finansal ihtiyaçlarını karşılamak için özel kampanyalar sunmaktadır. İhtiyaç kredisi kampanyası kapsamında, Ziraat Bankası müşterilerine ödeme ertelemeli kredi imkanı sağlamaktadır. Kampanya dahilinde, müşteriler 2023 yılının sonuna kadar ödemelerine erteleme yapabilmekte ve 60 aya kadar vade seçeneğinden faydalanabilmektedir. Minimum 10 bin TL, maksimum ise 50 bin TL ihtiyaç kredisi kullanma imkanı sunulan kampanyada dosya masrafı ve sigorta bedeli talep edilmemektedir. Kredi ödemeleri ertelendiği süre boyunca aylık faiz ödemeleri yapılmaktadır.