Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Zodyağın En Sinsi 3 Burcu

Burçlar kişinin karakter oluşumunda büyük ölçüde etkileri olan ve kişinin hayatında önemli değişimlerin meydana gelmesine neden olan bir durum olurken, burçlar aleminde bir takım ortak özellikler de bulunmaktadır. Bu ortak özelliklerden bir tanesi sinsi davranışlarıyla ön planda olan burçlar olurken, işte zodyağın en sinsi 3 burcu; İkizler, Başak ve Akrep burcu.

Yayın Tarihi: 09.05.2023 13:23
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Zodyağın En Sinsi 3 Burcu

İkizler Burcu

21 Mayıs - 21 Haziran tarihleri arasında doğan ve hava elementine sahip olan kişiler ikizler burcudur. İkizler burcu genel özellikleri itibarıyla gelgitli davranışlarıyla ön planda olan ve her an tün duyguları değişebilen kişilerdir. İkizler burcunun en sinsi özelliği şüphesiz onunla ters düştüğünüz zamanlarda ortaya çıkar. Yaşadığınız tüm güzel günleri bir kenara bırakarak arkanızdan iş çevirmeye fazlasıyla meyillidirler.

Başak Burcu

23 Ağustos - 23 Eylül tarihleri arasında doğan ve başak elementine sahip olan kişiler Başak burcudur. Başak burçları genel özellikleri itibarıyla hemen hemen her konuda başarılı olmak isteyen ve başarılarıyla da takdir edilmek isteyen kişilerdir. Başak burçlarının takıntılı halleri söylediğiniz herhangi bir kelimeden hiç beklemediğiniz anda bir laf işitmenize neden olabilir.

Akrep Burcu

23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında doğan ve su elementine sahip olan kişiler akrep burcudur. Akrep burçları genel özellikleri itibarıyla her zaman kendi söylediğine değer veren ve karşısında bulunan insanların da bu söylemlere aynı değeri vermesini isteyen kişilerdir. Akrep burçları kızgınlık dönemlerinde arkanızdan iş çevirmeye ve sinsice planlar kurmaya bayılırken, kinci duyguları son derece baskın gelmektedir.